Magazin > VIP
23 ogledov

Bonova hči je prava lepotica

Sean Penn, Eve Hewson
1/5
Žurnal24 main
Na premieri filma This Must Be The Place se je Sean Penn pojavil v družbi mlade lepotice, ki pa ni bila njegovo dekle Scarlett Johansson, pač pa soigralka Eve Hewson, hči slavnega rockerja Bona.

Na petkovi premieri filma This Must Be The Place v Cannesu je vso pozornost ukradla Eve Hewson, hči slavnega rockerja Bona, dobrega prijatelja Seana Penna, sicer glavnega igralca omenjenega filma.

19-letna lepotica je blestela v črno-rožnati Chanelovi obleki in črnih čevljih znamke Miu Miu. Penn ji je bil nenehno za petami in nanjo pazil kot na punčico svojega očesa ter na ta način nadomeščal njenega očeta, ki naj bi bil takrat na Irskem, saj je naslednji dan njegov sin praznoval 10. rojstni dan.

Kljub vsemu rompompomu, ki se je dogajal okoli nje, in številnim zvezdnikom, ki so se udeležili premiere, je Eve delovala mirno in sproščeno.

To sicer ni bilo Evino prvo srečanje s kamero. Leta 2002 je nastopila v očetovem videodokumentarcu z naslovom U2 Go Home: Live from Slane Castle. Naslednje leto je gostovala na irski pogovorni oddaji The Late Late Show, leta 2008 pa nastopila v drami The 27 Club, ki je svojo premiero doživela na filmskem festivalu Tribeca. Lani je imela manjšo vlogo v kratkem filmu For The First Time.

Eve je sicer druga najstarejša Bonova hči, skupaj z bratoma in sestro pa je odraščala v Dublinu izven soja medijskih žarometov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.