Boris Becker v zaporu: Zato so mu svetovali, naj si pobarva lase

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V tem zaporu vladajo težke razmere.
Oglej si celoten članek

Zaradi prikrivanja premoženja je bil nekdanji nemški teniški as Boris Becker obsojen na dve leti in pol zapora. Kazen je nastopil v petek, in sicer v zloglasnem zaporu Wandsworth, za katerega pravijo, da je zelo slabo vzdrževan. 

Po poročanju britanskih medijev med več kot 1300 jetniki vsakodnevno prihaja do fizičnega obračunavanja, veliko je tudi zlorabe drog. Becker naj bi prve dneve preživel v osami, kmalu pa ga bodo premestili v manj varovan oddelek, kjer si bo celico delil s cimrom.

Pred premestitvijo pa bi bilo bolje, da si pobarva blond lase, da ga ne bi tako hitro prepoznali, ga je posvaril družinski član enega od zapornikov. "Prepričan sem, da ga bodo prosili za avtograme, saj je prepoznaven. Če tega ne želi, si bo verjetno moral spremeniti barvo las," je povedal časniku Sun.

Mediji tudi poročajo, da bo Boris v zaporu  verjetno preživel le eno leto.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.