Magazin > VIP
93748 ogledov

FOTO: Slavna žena z golimi dojkami dražila novega ljubimca

Lily Becker
1/9
Profimedia
Njen novi na las podoben bivšemu.

Nekdanji teniški as Boris Becker je za zapahi. Aprila je bil obsojen na dve leti in pol zapora, ker je svojim stečajnim upraviteljem prikril milijonsko premoženje. 

Zaporna kazen je bila za njegovo družino velik šok, še zlasti za 12-letnega sina Amadeusa, ki se je rodil v drugem zakonu z nekdanjim modelom Lilly Becker.

Ta že nekaj tednov uživa na Formenteri, kjer ji družbo dela Borisov dvojnik. Lepotica je sedaj v zvezi s 53-letnim nogometnim svetovalcem Thorstenom Weckom, ki je njenemu bivšemu res zelo podoben. Ob njem je 46-letnica pozabila na vse tegobe preteklih mesecev in sreča ji danes kar sije z obraza.

Tako kot tudi njemu, še zlasti v trenutku, ko mu je pokazala popolne prsi. Vročo akcijo so ujeli paparaci. 

 

Komentarjev 6
  • johan 11:12 28.avgust 2022.

    In sine bi, tata.

  • Boschtjan Zupanchich 07:46 28.avgust 2022.

    Te dojke niso nevem kako lepe, pa še preveč jih je v senci skrivala, tako, da lahko še raka na njih dobi. Če že ni tako nepoučena, je pa potem žal preneumna. Škoda. In to napako dela večina žensk, potem ...prikaži več pa jamrajo, zakaj da jih rak napada po dojkah . No, ni samo vzrok pomanjkanje sončne energije za raka, ker svoje k temu nastanku prispeva tudi napačna - mesna prehrana .