Borut Pahor objavil fotografijo sinovega dekleta

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pokazal že drugo svetlolasko.
Oglej si celoten članek

Borut Pahor je dobil »visok« obisk. V Vili Podrožnik sta ga namreč obiskala sin Luka in njegovo novo dekle Tisa. S seboj sta pripeljala tudi štirinožnega prijateljčka, Nirča, ki se je predsedniku s svojimi lepimi manirami še posebej prikupil. 

"Luka, Tisa in Nirč so me obiskali v Vili Podrožnik. Nirč se je edini držal protokola," je ob fotografiji, ki je bila posneta na vrtu protokolarnega objekta vlade, zapisal Pahor. 

Mediji so se za Lukovo ljubezensko življenje začeli zanimati lani, ko se je na Mercedes Benz Fashion Weeku pojavil v družbi svetlolase Eme, maja letos pa so ga že opazili v družbi simpatične gimnazijke Tise.

Pravijo, da fantje iščejo dekleta, ki bi bila podobna njihovim mamam, tudi vizualno, pri Luki pa očitno ni tako. Mladeniču so, čeprav je njegova mama Tanja Pečar temnolasa, očitno bolj všeč svetlolaske ...

Foto: mediaspeed Luka Pahor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 19:07 23. Avgust 2018.

    Prokleti butl

  • 15:24 23. Avgust 2018.

    Napišite kako je hči madžarskega predsednika Orbana odvrgla usrane plenice ob cesti na hrvaškem kot piše 24 sata, ko že …

  • 14:49 23. Avgust 2018.

    Kandidat za predsednika države ,katerega izvoli 20% volilnih upravičencev je lahko samo PRECEDNIK skupine zablojencev in nikoli državljanov Slovenije .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.