Magazin > VIP
24711 ogledov

Borut Pahor objavil fotografijo sinovega dekleta

Borut Pahor, predsednik republike Saša Despot
Pokazal že drugo svetlolasko.

Borut Pahor je dobil »visok« obisk. V Vili Podrožnik sta ga namreč obiskala sin Luka in njegovo novo dekle Tisa. S seboj sta pripeljala tudi štirinožnega prijateljčka, Nirča, ki se je predsedniku s svojimi lepimi manirami še posebej prikupil. 

"Luka, Tisa in Nirč so me obiskali v Vili Podrožnik. Nirč se je edini držal protokola," je ob fotografiji, ki je bila posneta na vrtu protokolarnega objekta vlade, zapisal Pahor. 

 

Luka, Tisa in Nirč so me obiskali v Vili Podrožnik. Nirč se je edini držal protokola. #gooddog #nircthedog #visit #dog #pahor #president #presidentpahor #slovenia

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) on

Mediji so se za Lukovo ljubezensko življenje začeli zanimati lani, ko se je na Mercedes Benz Fashion Weeku pojavil v družbi svetlolase Eme, maja letos pa so ga že opazili v družbi simpatične gimnazijke Tise.

Pravijo, da fantje iščejo dekleta, ki bi bila podobna njihovim mamam, tudi vizualno, pri Luki pa očitno ni tako. Mladeniču so, čeprav je njegova mama Tanja Pečar temnolasa, očitno bolj všeč svetlolaske ...

Luka Pahor | Avtor: mediaspeed mediaspeed

Komentarjev 9
  • straniscar 19:07 23.avgust 2018.

    Prokleti butl

  • Lavdan 15:24 23.avgust 2018.

    Napišite kako je hči madžarskega predsednika Orbana odvrgla usrane plenice ob cesti na hrvaškem kot piše 24 sata, ko že pišete o predsedniških otrocih.

  • Avatar Leon
    Leon 14:49 23.avgust 2018.

    Kandidat za predsednika države ,katerega izvoli 20% volilnih upravičencev je lahko samo PRECEDNIK skupine zablojencev in nikoli državljanov Slovenije .