Borut Pahor z zgodbo, ki jo morate slišati: Učiteljici rekel, da bi spal z njo!

Foto: Radio Robin Borut Pahor Foto: Radio Robin Borut Pahor Foto: Radio Robin Borut Pahor Foto: Radio Robin Borut Pahor Foto: Radio Robin Borut Pahor Foto: Radio Robin Borut Pahor
Priznanje ...
Oglej si celoten članek

V vlogi VIP voditelj se je v zadnji oddaji te sezone preizkusil nekdanji predsednik države Borut Pahor. Sprva ne preveč zgovoren, je kmalu padel v radijski mood in se kot voditelj odlično izkazal. Je morda povedal preveč? Skupaj s sošolcem Giannijem sta se spominjala dijaških dni in ukora, ki ga je Pahor dobil, ker je učiteljici italijanščine rekel, da bi spal z njo. Seveda se ji je opravičil, a tudi ob opravičilu dodal, da bi vseeno spal z njo.

Voditelj radijskega šova "Ma kej si show!?" na Radiu Robin Sandi Morel je poklical tudi Valterja Valentinčiča, prijatelja, s katerim velikokrat obujata spomine na mladost, saj ga Pahor obišče vedno, ko je v domačem Šempetru. Ta je povedal, da je imel Pahor disko kar v domači hiši in da je bila njegova mama skrbna nadzornica mladostniškega dogajanja. Izvedeli smo tudi, da je Pahor velik ljubitelj lubenice.

Največje presenečenje pa je bil seveda obisk nekdanje hrvaške premierke Jadranke Kosor, ki ga je presenetila z obiskom v studiu Robina in doooolgim objemom. Pahor ni mogel skriti presenečenja in veselja, da je Kosorjevo spet držal v objemu! To je prijateljstvo "for ever" (za večno op. a.), je v oddaji povedala prijazna Nekdanja premierka, ki se ni mogla načuditi lepotam Vipavske doline.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 05:37 10. Junij 2023.

    To mi deli miška siva... https://www.youtube.com/watch?v=Bo3a7KkjLBQ

  • 05:23 10. Junij 2023.

    Vsem, ki so 2x dali glas za tega vaškega posebneža bi morali odvzeti državljanstvo in vse premoženje nacionalizirat!!

  • 21:39 9. Junij 2023.

    Vrhunski bedak!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.