Magazin > VIP
6333 ogledov

Borut Pahor z zgodbo, ki jo morate slišati: Učiteljici rekel, da bi spal z njo!

Borut Pahor
1/6
Radio Robin
Priznanje ...

V vlogi VIP voditelj se je v zadnji oddaji te sezone preizkusil nekdanji predsednik države Borut Pahor. Sprva ne preveč zgovoren, je kmalu padel v radijski mood in se kot voditelj odlično izkazal. Je morda povedal preveč? Skupaj s sošolcem Giannijem sta se spominjala dijaških dni in ukora, ki ga je Pahor dobil, ker je učiteljici italijanščine rekel, da bi spal z njo. Seveda se ji je opravičil, a tudi ob opravičilu dodal, da bi vseeno spal z njo.

Voditelj radijskega šova "Ma kej si show!?" na Radiu Robin Sandi Morel je poklical tudi Valterja Valentinčiča, prijatelja, s katerim velikokrat obujata spomine na mladost, saj ga Pahor obišče vedno, ko je v domačem Šempetru. Ta je povedal, da je imel Pahor disko kar v domači hiši in da je bila njegova mama skrbna nadzornica mladostniškega dogajanja. Izvedeli smo tudi, da je Pahor velik ljubitelj lubenice.

Največje presenečenje pa je bil seveda obisk nekdanje hrvaške premierke Jadranke Kosor, ki ga je presenetila z obiskom v studiu Robina in doooolgim objemom. Pahor ni mogel skriti presenečenja in veselja, da je Kosorjevo spet držal v objemu! To je prijateljstvo "for ever" (za večno op. a.), je v oddaji povedala prijazna Nekdanja premierka, ki se ni mogla načuditi lepotam Vipavske doline.

Komentarjev 10
 • Avatar lu.ckyss
  lu.ckyss 05:37 10.junij 2023.

  To mi deli miška siva... https://www.youtube.com/watch?v=Bo3a7KkjLBQ

 • Avatar bobnar53
  bobnar53 05:23 10.junij 2023.

  Vsem, ki so 2x dali glas za tega vaškega posebneža bi morali odvzeti državljanstvo in vse premoženje nacionalizirat!!

 • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 21:39 09.junij 2023.

  Vrhunski bedak!

Sorodne novice