Magazin
54448 ogledov

Pahor iz bolnišnice: "Ne bodite neumni kot jaz!"

Borut Pahor Saša Despot
Po posegu kesanje za nazaj.

Poročali smo že, da je bil nekdanji slovenski predsednik Borut Pahor v celjski bolnišnici operiran na prostati. 

V svoji Instagram objavi po operaciji je objavil: "Po jutranji uspešni operaciji prostate se že odlično počutim, čeprav mi čips obljubljajo šele jutri. Rad bi se zahvalil dr. Sandiju Poteki in njegovi sijajni ekipi. Sestra Metka in ostale sestre so poleg vsega super prijazne. Mislim, da vse to premalo cenimo. Počutim se lepo in v varnih rokah."

Pohvalno objavo na račun osebja bolnišnice je delil že naslednji dan, ko je zapisal, da je ponoči sicer slabo spal in se zato odločil, da bo jutro pričakal slabe volje. "Načrt mi je pokvarila sestra Simona, ki ni pozabila na moja poizvedovanja o čipsu. Takoj zjutraj ga je prinesla z nasmehom in mi polepšala dan."

Zadnjo svojo izkušnjo z operacijo je namenil tistim, ki z operacijo odlašajo: "Ne bodite neumni kot jaz. Tisti, ki imate težave s povečano prostato, ne odlašajte z operacijo. Jaz sem. Samo profesionalnosti in predanosti čudovite ekipe celjske bolnišnice gre zahvala, da te neumnosti nisem dražje plačal. Poseg in ukrepanje po njem sta zahtevni stvari. Napake, da sem trikrat prestavil operacijo, ne bi ponovil. Vi?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Podrobnosti glede zdravstvenega stanja nekdanjega predsednika sicer niso znane, a po njegovih objavah sodeč okreva brez zapletov. 

Borut Pahor Slovenija Boruta Pahorja operirali v celjski bolnišnici: "Operacija je bila uspešna!" Borut Pahor na vranskem Avto Pahor se je dokončno poslovil od svoje velike ljubezni

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 28
  • jakec1575 23:46 26.februar 2023.

    Mene zanima, kdaj bo imel lobotomijo. Me pa ne preseneca, da ga trdo jedro sds brani in ga je vzelo za svojega. Enega narcisoida futrajo ze 30 let na vrhu stranke. Zato jim je pahor vsec. srckan jim je. Ampak ...prikaži več ni pa tako pameten kot ljubljeni vodja. Ravno pravsnji za njih.

  • Herkules 23:25 26.februar 2023.

    Nemogoče je biti bolj neumen, zato je njegov nasvet brezvezen!

  • optimist11 22:02 26.februar 2023.

    Gospod bivši predsednik. Kaj mi svetujete , glede na to da čakam na operacijo že tri leta , predvideva se pa, da bom čakal 5let. (ni prostata). Če plačam 5000 EUR operacija v roku 1 mesca. Glede na to, da ...prikaži veča ste opravljali vse možne funkcije v politiki, se vam iskreno zahvaljujem, za vaš sigurno velik doprinos temu razsulu v Sloveniji.