Magazin > VIP
4990 ogledov

Drago bo: To je Borut Pahor obljubil naši radijski voditeljici

Bo obljubo izpolnil?

Simpatična voditelja Hitradia Center Anabel in Matic Meško sta v goste povabila nekdanjega predsednika države, vlade in državnega zbora ter kralja Instagrama Boruta Pahorja. Nekdanji predsednik je navdušil s svojo sproščenostjo, saj je brez težav prebiral novice in pokazal, da bi lahko brez težav opravljal tudi delo voditelja. Kako se je nasmejal, ko je prebral novico o sebi, lahko vidite v zgornjem videu.

Ker je Pahor pred kratkim na svojem Instagramu izdal, da je velik fan pevke Taylor Swift, sta se z Anabel, sicer pevkino veliko oboževalko, dogovorila naslednje ...

"Ko bo prišla v Evropo, bova šla skupaj. Če jaz dobim karte, peljem vas, če vi dobite, peljete mene," ji je javno obljubil Pahor, in že kmalu v smehu dodal: "Čeprav mislim, da že zdaj oba veva, da ne bova tam." Anabel upa, da bo karte kupil on, saj stanejo 400 evrov.

borut pahor | Avtor: Hitradio center Hitradio center

Komentarjev 4
  • Dragonja 18:02 16.marec 2023.

    Herta je boljša.

  • leonardo 10:28 16.marec 2023.

    V tem času kar ni več predsednik se je oglasil večkrat kot v vsem svojem mandatu. Ampak takrat bi ga radi slišali, danes mi je kaj malo mar kaj " bluzi".

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 09:42 16.marec 2023.

    Namesto, da bi si na glavo poveznil vrečko in odšel živet na Antarktiko, se kaže in vsiljuje povsod, kjer je mogoče. Kmalu bo več po medijih, kot pa Herta!!