Bosta morala poroko prestaviti?

Foto: Žurnal24 Zakonca sta srečno poročena. (Foto: Flynet/JLP)
Ker se Russell Brand ne zna brzdati, bosta morala s Katy Perry poroko najverjetneje prestaviti.
Oglej si celoten članek

Poroka Katy Perry in njenega Russella Branda je zdaj v rokah sodišča, ki premleva igralčev napad na fotografa. Če bo sodišče odločilo, da je kriv za fizični obračun, mu lahko za vedno prepovejo vstop v Združene države. To bi lahko resno ogrozilo usodni da, ki ga nameravata zvezdnika dahniti ta mesec.

"Poroke se veselita že več mesecev in se soočata s prvo krizo. Nista več prepričana, ali se bosta lahko poročila prihodnji mesec, saj ju pred tem čaka še veliko stvari," je dejal vir blizu para. Vse glasnejše pa so govorice, da naj bi se vzela kar v Indiji, kjer je Russell Katy tudi zaprosil, vendar bi moral Russell kljub temu čez lužo, da bi svoji zaročenki pomagal pri pripravah.

Komični igralec si je za nastali položaj kriv čisto sam. Minuli mesec so ga na losangeleškem letališču aretirali, ker se je fizično lotil paparaca Marcella Volpea. Po plačilu varščine so Russella izpustili, a se bo moral čez 14 dni zagovarjati na sodišču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.