Magazin > VIP
15 ogledov

Bosta morala poroko prestaviti?

Zakonca sta srečno poročena. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Ker se Russell Brand ne zna brzdati, bosta morala s Katy Perry poroko najverjetneje prestaviti.

Poroka Katy Perry in njenega Russella Branda je zdaj v rokah sodišča, ki premleva igralčev napad na fotografa. Če bo sodišče odločilo, da je kriv za fizični obračun, mu lahko za vedno prepovejo vstop v Združene države. To bi lahko resno ogrozilo usodni da, ki ga nameravata zvezdnika dahniti ta mesec.

"Poroke se veselita že več mesecev in se soočata s prvo krizo. Nista več prepričana, ali se bosta lahko poročila prihodnji mesec, saj ju pred tem čaka še veliko stvari," je dejal vir blizu para. Vse glasnejše pa so govorice, da naj bi se vzela kar v Indiji, kjer je Russell Katy tudi zaprosil, vendar bi moral Russell kljub temu čez lužo, da bi svoji zaročenki pomagal pri pripravah.

Komični igralec si je za nastali položaj kriv čisto sam. Minuli mesec so ga na losangeleškem letališču aretirali, ker se je fizično lotil paparaca Marcella Volpea. Po plačilu varščine so Russella izpustili, a se bo moral čez 14 dni zagovarjati na sodišču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.