Božiček že polni blagajne

Foto: Žurnal24 Božiček (Paul Giamatti) in njegov brat Vince Vaughn
V Hollywoodu ni nikoli prezgodaj za praznovanje božiča, zato bo verjetno nova komedija Vinca Vaughna Fred Claus prevzela krono dobička konec tedna v Ameriki.
Oglej si celoten članek

Film Warner Brosa z glavnim igralcem Vincem Vaughnom, ki igra božičkovega starejšega brata, naj bi prislužil okoli 20 miljonov. V primerjavi s preteklimi dosežki Vinca Vaughna je to dokaj malo, saj so njegovi pretekli filmi ob prvem vikendu po premieri prinašali čez 30 miljonov. Za primerjavo: komedija preteklega leta The Break Up je začela pohod z 39 miljoni.

Trenutni šampion na ameriškem trgu je American Gangster, ki je prejšnji teden z otvorivijo prislužil izjemnih 43 miljonov.

Zanimiva bo tudi premiera filma Lions for Lambs , ki s skromnim proračunom pripoveduje o Srednjem vzhodu. V filmu nastopa tudi režiser Robert Redford, in sicer poleg vrhunske igralske zasedbe, ki vključuje Toma Cruisa in Meryl Streep. Zaslužek naj bi bil v premiernem vikendu okoli 10 miljonov in naj bi vztrajno nadaljeval skozi sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.