Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Božiček že polni blagajne

Božiček (Paul Giamatti) in njegov brat Vince Vaughn Žurnal24 main
V Hollywoodu ni nikoli prezgodaj za praznovanje božiča, zato bo verjetno nova komedija Vinca Vaughna Fred Claus prevzela krono dobička konec tedna v Ameriki.

Film Warner Brosa z glavnim igralcem Vincem Vaughnom, ki igra božičkovega starejšega brata, naj bi prislužil okoli 20 miljonov. V primerjavi s preteklimi dosežki Vinca Vaughna je to dokaj malo, saj so njegovi pretekli filmi ob prvem vikendu po premieri prinašali čez 30 miljonov. Za primerjavo: komedija preteklega leta The Break Up je začela pohod z 39 miljoni.

Trenutni šampion na ameriškem trgu je American Gangster, ki je prejšnji teden z otvorivijo prislužil izjemnih 43 miljonov.

Zanimiva bo tudi premiera filma Lions for Lambs , ki s skromnim proračunom pripoveduje o Srednjem vzhodu. V filmu nastopa tudi režiser Robert Redford, in sicer poleg vrhunske igralske zasedbe, ki vključuje Toma Cruisa in Meryl Streep. Zaslužek naj bi bil v premiernem vikendu okoli 10 miljonov in naj bi vztrajno nadaljeval skozi sezono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.