Brad in Angelina: Zaradi ločitve ona najbolj trpi

Foto: Profimedias brad pitt, angelina jolie
Ločitev jo je hudo prizadela, igralca močno pogreša.
Oglej si celoten članek

Čeprav so zadnje dni tuji mediji pisali o tem, da naj bi Angelina Jolie in Brad Pitt ustavila ločitev, o tem še vedno ni dokazov. So pa so se ameriški mediji razpisali o njunih otrocih. Maddox je tisti, ki naj bi bil na očeta zelo jezen in naj bi držal z mamo, hčerka Shiloh, njun prvi biološki otrok, pa naj bi najbolj trpela zaradi ločitve.

Čeprav so na sodišču za Brada odredili le nadzorovane obiske otrok, Shiloh nenehno prosi mamo, če bi lahko bila več časa z očetom. Shiloh in Brad imata namreč posebno vez, kar se odraža tudi po ločitvi, piše New Weekly Magazine.

Foto: Profimedia shiloh jolie-pitt "Shiloh ni več vesela in nasmejana, kot je bila pred ločitvijo. Ne razume, zakaj se jim Brad ne pridruži na družinskih izletih," je vir blizu družini Jolie-Pitt povedal za ameriški medij: "Njej je zaradi ločitve najtežje. Je očkova deklica in očitno je zelo jezna na Angelino, ker jima prepoveduje, da bi se videla večkrat."

Angelina naj bi se trudila razložiti, kaj se dogaja in zakaj ji prepoveduje, da bi se z očetom videla večkrat, kot to narekuje sodišče, a Shiloh noče razumeti, pravi vir in dodaja: "Shiloh in Zahara nenehno klicarita Brada in mu govorita, kako zelo ga pogrešata."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.