Magazin > VIP
3065 ogledov

Brad in Angelina: Zaradi ločitve ona najbolj trpi

brad pitt, angelina jolie Profimedias
Ločitev jo je hudo prizadela, igralca močno pogreša.

Čeprav so zadnje dni tuji mediji pisali o tem, da naj bi Angelina Jolie in Brad Pitt ustavila ločitev, o tem še vedno ni dokazov. So pa so se ameriški mediji razpisali o njunih otrocih. Maddox je tisti, ki naj bi bil na očeta zelo jezen in naj bi držal z mamo, hčerka Shiloh, njun prvi biološki otrok, pa naj bi najbolj trpela zaradi ločitve.

Čeprav so na sodišču za Brada odredili le nadzorovane obiske otrok, Shiloh nenehno prosi mamo, če bi lahko bila več časa z očetom. Shiloh in Brad imata namreč posebno vez, kar se odraža tudi po ločitvi, piše New Weekly Magazine.

shiloh jolie-pitt | Avtor: Profimedias Profimedias
"Shiloh ni več vesela in nasmejana, kot je bila pred ločitvijo. Ne razume, zakaj se jim Brad ne pridruži na družinskih izletih," je vir blizu družini Jolie-Pitt povedal za ameriški medij: "Njej je zaradi ločitve najtežje. Je očkova deklica in očitno je zelo jezna na Angelino, ker jima prepoveduje, da bi se videla večkrat."

Angelina naj bi se trudila razložiti, kaj se dogaja in zakaj ji prepoveduje, da bi se z očetom videla večkrat, kot to narekuje sodišče, a Shiloh noče razumeti, pravi vir in dodaja: "Shiloh in Zahara nenehno klicarita Brada in mu govorita, kako zelo ga pogrešata."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.