Magazin > VIP
12415 ogledov

Angelina in Brad: Ločitve ne bo!

angelina jolie, brad pitt Profimedias
Angelina Jolie ustavila ločitveni postopek?

O Angelini Jolie in Bradu Pittu je skorajda vsak dan možno prebrati kaj novega. Nazadnje smo poročali, da je Angie svojega bivšega prosila za pomoč, ker naj bi bila tik pred tem, da se zgrudi. Brad pa je menda jezen, ker ni bil povabljen na zabavo, ki ga je igralka organizirala za Maddoxov rojstni dan.

Sedaj pa je odjeknila vest, da je Angelina ustavila ločitveni postopek. "Ločitve ne bo. Že nekaj mesecev nista naredila nič, da bi pospešila postopek. Nihče ne verjame, da ga bosta sploh kdaj izpeljala,“ mediji citirajo prijatelja obeh zvezdnikov.

Razlog za to naj bi bil Bradov intervju v reviji GQ maja letos, ko je priznal, da ima težave z alkoholom. Bradov trud, da se spet spravi v red, naj bi na Angie naredil velik vtis. Igralka naj bi namreč nekoč povedala, da bi Brada vzela nazaj, če bi ji dokazal, da se bo bolj posvečal družini.

Brad se je alkoholu sedaj popolnoma odpovedal. Po besedah prijateljev se zvezdnik zelo trudi, da bi Angie osvojil nazaj. Oglasili pa so se tudi viri, ki trdijo, da se je postopek res upočasnil, a da se odnos med njima od septembra, ko se je razvedelo, da se ločujeta, ni spremenil.

Kaj je res in kaj ne?

Par, ki je bil v zvezi 12 let, ima sicer šest otrok.

Komentarjev 4
  • matermila 22:20 12.avgust 2017.

    Brad je nehal Pitt

  • mph 21:43 12.avgust 2017.

    Če je pameten, bi norico takoj zapustil. Bi jo moral že davno. Ni pa ga verjetno psihiatra, ki lahko njej pomaga.

  • smejka 21:19 12.avgust 2017.

    To je pač samopromocija.