Magazin > VIP
13654 ogledov

Brad Pitt globoko prizadet: Je to res Angelinino maslo?

Pax in Maddox Jolie-Pitt Profimedias
Brad Pitt se lahko meče po trepalnicah, a ne pomaga …

Še ena brca za Brada Pitta. Njegov sin Maddox je 5. avgusta praznoval 16. rojstni dan in mama Angelina je odprla denarnico in sinu organizirala veliko slavje, na katerem pa je manjkal Pitt.

To je Hollywood life razkril zvezdnikov prijatelj, ki je izjavil, da je bil Brad, ko je izvedel za zabavo, na katero ni bil povabljen, globoko prizadet. "Zelo se trudi izpolniti Angelinine želje glede otrok. Res ga je prizadelo. Kljub moledovanju Angelina ne želi pozabiti preteklosti in se zavoljo otrok pogovoriti z Bradom.“

Obstaja pa tudi možnost, da za hudo kri ni kriva Angelina, ampak je bila to Maddoxova želja. Odnos med sinom in očetom je namreč že od lani zelo napet, saj je med njima na letalu prišlo do hudega prepira, po katerem je Angie odločila, da vloži ločitvene dokumente.
To sicer ni prvič, da je bil Brad iz družinskih slavji izključen. Ko je Shiloh maja dopolnila 11 let, jo je Angelina sama odpeljala v Disneyland.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.