Brad in Angie darovala tisoče dolarjev

Foto: Žurnal24 Angelina je menda preveč razsipna. (Foto: Flynet/JLP)
Brad Pitt in Angelina Jolie sta ameriški organizaciji SOS Children's Villages darovala 150 tisoč dolarjev, kar je več kot dovolj za pomoč rejniški družini s štirimi otroki.
Oglej si celoten članek

Da bi se poklonila dnevu posvojitve, sta Brad in Angelina prek svoje dobrodelne fundacije Jolie-Pitt Foundation organizaciji SOS Children's Villages, ki podpira rejniške družine, darovala 150 tisoč ameriških dolarjev.

 

"Resnično sem hvaležen, da Brad in Angelina razumeta moč družine. Oba se zavedata, da mora vsak otrok imeti družino, vesta, da je to bistvenega pomena," je povedal Heath Paul, predstavnik organizacije SOS Children's Villages. Donacija, ki sta jo prispevala zvezdnika, bo zadostovala za pomoč rejniški družini, ki ima štiri otroke.

 

Zvezdnika, ki sta znana po tem, da nesebično darujeta denar pomoči potrebnim, sta v letu 2008 dobrodelnim organizacijam podarila kar 6,8 milijona ameriških dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.