Magazin > VIP
20 ogledov

Brad in Angie darovala tisoče dolarjev

Angelina je menda preveč razsipna. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Brad Pitt in Angelina Jolie sta ameriški organizaciji SOS Children's Villages darovala 150 tisoč dolarjev, kar je več kot dovolj za pomoč rejniški družini s štirimi otroki.

Da bi se poklonila dnevu posvojitve, sta Brad in Angelina prek svoje dobrodelne fundacije Jolie-Pitt Foundation organizaciji SOS Children's Villages, ki podpira rejniške družine, darovala 150 tisoč ameriških dolarjev.

 

"Resnično sem hvaležen, da Brad in Angelina razumeta moč družine. Oba se zavedata, da mora vsak otrok imeti družino, vesta, da je to bistvenega pomena," je povedal Heath Paul, predstavnik organizacije SOS Children's Villages. Donacija, ki sta jo prispevala zvezdnika, bo zadostovala za pomoč rejniški družini, ki ima štiri otroke.

 

Zvezdnika, ki sta znana po tem, da nesebično darujeta denar pomoči potrebnim, sta v letu 2008 dobrodelnim organizacijam podarila kar 6,8 milijona ameriških dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.