Brad in Angie šla v Črno goro

Foto: Žurnal24 Par že ima tri posvojene in tri biološke otroke. (Foto: Flynet/JLP)
Potem ko sta Brad Pitt in Angelina Jolie nepričakovano obiskala Sarajevo, sta se že odpravila v Črno goro. Obiska na Hrvaškem ne bo.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne sta nepričakovano na obisk v Sarajevo priletela Brad Pitt in Angelina Jolie. Razlog, zakaj je slavni ameriški par z zasebnim letalom priletel iz Benetk, ni znan, saj sta oba zaprosila, da bi njun obisk potekal v strogi tajnosti.

Par je spremenil načrt potovanja. Odločil se je, da Hrvaške ne bo obiskal. V Črni gori bosta iz Tivata šla v mesto Bečići poleg Budve, kjer bosta bivala v najboljšem hotelu Splendid. V istem hotelu je pred dvema letoma letovala pevka Madonna.

Predstavnica Unicefa v BiH Aida Prljača je za spletno stran Sarajevo-X povedala le, da je par na zasebnem obisku, vendar ni znano koliko časa.  Kljub temu naj bi Angie in Brad po najnovejših, a nepotrjenih informacijah obiskala begunsko naselje Belvedere v Goraždu. Sprva je bilo rečeno, da naj bi pot nadaljevala v Dubrovnik, medtem ko hrvaški mediji sedaj poročajo, da sta poletela v črnogorski Tivat.

Kaos v Sarajevu
Na letališču v prestolnici Bosne in Hercegovine naj bi ju včeraj sprejeli predstavniki Unicefa, nato pa naj bi se z njihovim vozilom odpeljala proti mestu, je poročal Dnevni avaz. Novica o prihodu najbolj slavnega para je v Sarajevu povzročila pravi kaos. Novinarji in fotoreporterji so na vse pretege skušali ugotoviti, kje bo par med obiskom stanoval, čakali so ju kar pred luksuznim Hotelom Evropa, a zaman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.