Magazin > VIP
17 ogledov

Brad in Angie šla v Črno goro

Par že ima tri posvojene in tri biološke otroke. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Potem ko sta Brad Pitt in Angelina Jolie nepričakovano obiskala Sarajevo, sta se že odpravila v Črno goro. Obiska na Hrvaškem ne bo.

Včeraj popoldne sta nepričakovano na obisk v Sarajevo priletela Brad Pitt in Angelina Jolie. Razlog, zakaj je slavni ameriški par z zasebnim letalom priletel iz Benetk, ni znan, saj sta oba zaprosila, da bi njun obisk potekal v strogi tajnosti.

Par je spremenil načrt potovanja. Odločil se je, da Hrvaške ne bo obiskal. V Črni gori bosta iz Tivata šla v mesto Bečići poleg Budve, kjer bosta bivala v najboljšem hotelu Splendid. V istem hotelu je pred dvema letoma letovala pevka Madonna.

Predstavnica Unicefa v BiH Aida Prljača je za spletno stran Sarajevo-X povedala le, da je par na zasebnem obisku, vendar ni znano koliko časa.  Kljub temu naj bi Angie in Brad po najnovejših, a nepotrjenih informacijah obiskala begunsko naselje Belvedere v Goraždu. Sprva je bilo rečeno, da naj bi pot nadaljevala v Dubrovnik, medtem ko hrvaški mediji sedaj poročajo, da sta poletela v črnogorski Tivat.

Kaos v Sarajevu
Na letališču v prestolnici Bosne in Hercegovine naj bi ju včeraj sprejeli predstavniki Unicefa, nato pa naj bi se z njihovim vozilom odpeljala proti mestu, je poročal Dnevni avaz. Novica o prihodu najbolj slavnega para je v Sarajevu povzročila pravi kaos. Novinarji in fotoreporterji so na vse pretege skušali ugotoviti, kje bo par med obiskom stanoval, čakali so ju kar pred luksuznim Hotelom Evropa, a zaman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.