"Brad je moj edini prijatelj"

Foto: Žurnal24 Angelina nima veliko prijateljev. "Zanesem se lahko le na svojo družino," pravi.
Angelina Jolie je bogata, slavna in lepa, toda brez prijateljev. Zvezdnica je dokaz, da denar je more kupiti vsega.
Oglej si celoten članek

Igralka je v nekem intervjuju razkrila, da se ne more zanašati na veliko ljudi in da zaupa le Bradu. Na svojih potovanjih kot ambasadorka dobre volje vidi veliko trpljenja v revnih državah in ljudi, ki se borijo za golo preživetje.

„O tem se pogovarjam s svojo družino. Zaupam le Bradu, ki si želi izvedeti več o težavah držav, ki jih obiskujem. Nimam veliko prijateljev, s katerimi bi se pogovarjala. Brad je moj edini prijatelj,“ je razkrila Angelina, ki se trenutno nahaja v Pakistanu, kjer je obiskala žrtve poplav.

Igralka je še povedala, da močno pogreša svoje otroke, ki pa razumejo, zakaj njihova mama obiskuje države na drugem koncu sveta. „Vedno jim razložim, zakaj pakiram svetilke in hrano in velikokrat mi pri tem pomagajo. Moji otroci so se rodili v revnih državah, zato si želim, da bi razumeli kaj se tam dogaja,“ pravi Angelina, ki dodaja, da so zaradi takšnih pogovorov bolj povezani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.