Magazin > VIP
20 ogledov

"Brad je moj edini prijatelj"

Angelina nima veliko prijateljev. "Zanesem se lahko le na svojo družino," pravi. Žurnal24 main
Angelina Jolie je bogata, slavna in lepa, toda brez prijateljev. Zvezdnica je dokaz, da denar je more kupiti vsega.

Igralka je v nekem intervjuju razkrila, da se ne more zanašati na veliko ljudi in da zaupa le Bradu. Na svojih potovanjih kot ambasadorka dobre volje vidi veliko trpljenja v revnih državah in ljudi, ki se borijo za golo preživetje.

„O tem se pogovarjam s svojo družino. Zaupam le Bradu, ki si želi izvedeti več o težavah držav, ki jih obiskujem. Nimam veliko prijateljev, s katerimi bi se pogovarjala. Brad je moj edini prijatelj,“ je razkrila Angelina, ki se trenutno nahaja v Pakistanu, kjer je obiskala žrtve poplav.

Igralka je še povedala, da močno pogreša svoje otroke, ki pa razumejo, zakaj njihova mama obiskuje države na drugem koncu sveta. „Vedno jim razložim, zakaj pakiram svetilke in hrano in velikokrat mi pri tem pomagajo. Moji otroci so se rodili v revnih državah, zato si želim, da bi razumeli kaj se tam dogaja,“ pravi Angelina, ki dodaja, da so zaradi takšnih pogovorov bolj povezani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.