Brad Pitt in lepa Nemka sta se razšla

Foto: Profimedia
Pazite na svoje soproge, Brad Pitt je spet samski.
Oglej si celoten članek

Brad Pitt in nemška manekenka Nicole Poturalski naj bi se po poročanju Page Six razšla že nekaj časa nazaj. Vir jim je povedal: "Nikoli ni bilo tako resno, kot so govorili.“

Angie bo besna Angie bo besna: Pittova nova odgovorila na vprašanje, zakaj sovraži Joliejevo

Njuna zveza je dvignila veliko prahu, in to ne le zaradi velike starostne razlike, Nicole je stara 27 let, Brad pa 56, ampak zaradi dejstva, da je Nicole poročena. S soprogom, znanim berlinskim gostincem Rolandom Maryjem, živi v odprtem zakonu.

Čeprav se je o njeni zvezi z zvezdnikom začelo govoriti šele avgusta, se poznata že več kot eno leto. Brad je lepotico prvič ugledal v restavraciji njenega moža, in sicer po berlinski premieri filma Bilo je nekoč … v Hollywoodu. Po spogledovanju sta si izmenjala telefonski številki in se v Los Angelesu večkrat dobila. Ko pa jo je Brad letos poleti odpeljal v Francijo na družinsko posestvo, so ju paparaci ujeli na letališču in skrivnost je prišla na dan.

to je on! Brad Pitt: Neverjetna poteza soproga njegove nove ljubimke

Nekateri viri so zatrjevali, da njuna zveza postaja vse bolj resna, več oseb pa je povedalo, da Brada nova poroka ne zanima. "Nicole se mu zdi lepa in prijazna, a poroke ne načrtuje, tudi želi si je ne. Noče imeti partnerke, s katero je vsak dan,“ je septembra razkril vir.

Foto: Profimedia Nicole Poturalski

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.