Magazin > VIP
1850 ogledov

Brad Pitt in lepa Nemka sta se razšla

brad pitt
Pazite na svoje soproge, Brad Pitt je spet samski.

Brad Pitt in nemška manekenka Nicole Poturalski naj bi se po poročanju Page Six razšla že nekaj časa nazaj. Vir jim je povedal: "Nikoli ni bilo tako resno, kot so govorili.“

angelina jolie Angie bo besna Magazin Angie bo besna: Pittova nova odgovorila na vprašanje, zakaj sovraži Joliejevo

Njuna zveza je dvignila veliko prahu, in to ne le zaradi velike starostne razlike, Nicole je stara 27 let, Brad pa 56, ampak zaradi dejstva, da je Nicole poročena. S soprogom, znanim berlinskim gostincem Rolandom Maryjem, živi v odprtem zakonu.

Čeprav se je o njeni zvezi z zvezdnikom začelo govoriti šele avgusta, se poznata že več kot eno leto. Brad je lepotico prvič ugledal v restavraciji njenega moža, in sicer po berlinski premieri filma Bilo je nekoč … v Hollywoodu. Po spogledovanju sta si izmenjala telefonski številki in se v Los Angelesu večkrat dobila. Ko pa jo je Brad letos poleti odpeljal v Francijo na družinsko posestvo, so ju paparaci ujeli na letališču in skrivnost je prišla na dan.
brad pitt to je on! Magazin Brad Pitt: Neverjetna poteza soproga njegove nove ljubimke

Nekateri viri so zatrjevali, da njuna zveza postaja vse bolj resna, več oseb pa je povedalo, da Brada nova poroka ne zanima. "Nicole se mu zdi lepa in prijazna, a poroke ne načrtuje, tudi želi si je ne. Noče imeti partnerke, s katero je vsak dan,“ je septembra razkril vir.

Nicole Poturalski | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.