Magazin > VIP
3216 ogledov

Boj za otroke: Pitt bo na sodišče zvlekel Angelinino soigralko

angelina jolie, brad pitt Profimedia
Kdo vse je na Bradovem seznamu prič?

21. septembra je sodišče, ki se ukvarja z ločitvijo nekdanjih zakoncev Jolie-Pitt in njunim sporom zaradi skrbništva nad otroki, od Pittovih zagovornikov prejelo seznam prič. Na njem so poleg Joliejeve še psihiatri, en terapevt in svetovalci za varnost ter tudi igralka Jillian Armenante. Armenante je z Angelino zaigrala v dveh filmih, Nore in svobodne in Mogočno srce. Obravnava bo trajala od 5. do 23 oktobra. 

Jillian Armenante | Avtor: Profimedia Profimedia

Nekdanjima zakoncema se že od ločitve leta 2016 ni uspelo dogovoriti o skrbništvu. Odnos med Angie in Bradom se je vmes malce otoplil, pred kratkim pa sta bojno sekiro spet odkopala in prekinila družinsko terapijo. Za to naj bi bila kriva tudi Bradova nova ljubezen.

brad pitt, angelina jolie Magazin Angelina in Brad: Odnosi so se spet poslabšali, prekinila sta terapijo

Kot je znano, si igralec želi deljeno skrbništvo, a Angie to idejo strogo zavrača, tudi zato, ker ne želi, da bi otroci živeli v Los Angelesu. "Njene namere se niso spremenile. Želi si zaščititi otroke in imeti zdravo družino,“ je povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.