Magazin > VIP
2683 ogledov

Angelina in Brad: Odnosi so se spet poslabšali, prekinila sta terapijo

brad pitt, angelina jolie Profimedia
Ko je že kazalo, da se bosta Angelina Jolie in Brad Pitt po večletnem boju le dogovorila glede skrbništva, iz ZDA prihajajo nespodbudne novice.

Brad Pitt in Angelina Jolie sta 14 let veljala za sanjski par Hollywooda, zato je bil svet v šoku, ko je Angie leta 2016 po dveh letih zakona vložila ločitvene dokumente. 

Od takrat sta igralca na bojni nogi, predvsem zaradi skrbništva nad otroki. Pitt naj bi po poročanju UsWeekly zahteval deljeno skrbništvo, kar bi pomenilo, da so otroci polovico časa pri njem. Jolie se s tem ne strinja in zahteval polno skrbništvo. 

V zadnjih mesecih se je sicer govorilo, da so se odnosi med nekdanjima zakoncema otoplili, a so najnovejše govorice o Bradovi novi ljubezni ta napredek čez noč izničile. Angie je bila namreč jezna, da je Brad nemško manekenko Nicole Poturalski odpeljal v družinsko vilo v Francijo, kjer sta se leta 2014 poročila.

Kot poroča prej omenjeni medij, sta Brad in Angelina spet odkopala bojno sekiro in prekinila družinsko terapijo.

Dogovarjanja se bodo na sodišču nadaljevala prihodnji mesec. Le Maddox, ki je star 19 let, lahko o tem, kje bo živel, odloča sam. Pravijo pa, da z Bradom ni v stikih. 

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice