Magazin > VIP
5027 ogledov

Angelini bizarni ritual v boju z Bradom Pittom

angelina jolie Profimedia
Nekdanja zaposlena razkriva Angelinin jutranji ritual.

Angelina Jolie in Brad Pitt se že štiri leta prepirata okoli skrbništva nad otroki. Brad bi rad deljenega, Angelina pa temu ostro nasprotuje. Ko sta se po 12 letih ljubezni razšla, se je razvedelo, da ima Brad težave z alkoholom. S pomočjo prijatelja Bradleyja Cooperja, ki je bil nekoč prav tako odvisen od opojnih snovi, jih je odpravil, zato sedaj ne razume, zakaj mu bivša žena še vedno nasprotuje.

Njun odnos se je v zadnjih mesecih menda malce otoplil, a je Brad ves napredek uničil, ko je na družinsko posestvo v Franciji, kjer sta z Angie dahnila usodni „da“, odpeljal svojo novo izbranko Nicole Poturalski.

Angelina pa menda ne izbira sredstev v boju proti Pittu. Njena nekdanja zaposlena je za mickey.com izjavila, da igralka stavi na moč energij. "Ima sobo z oltarjem, na katerem je veliko sveč. Vsak dan vstane ob štirih in do sončnega vzhoda meditira in vizualizira svojo zmago,“ je dejala. Samo prazen hokus pokus ali resnica?

Dejstvo je, da Angelina obožuje duhovnost in ne bi nas šokiralo, če bi lepotica preizkušala moč zakona privlačnosti. S posebnim nakitom je pred leti šokirala javnost. Ko je bila v zvezi z igralcem Billyjem Bobom Thorntonom, je nosila obesek z njegovo krvjo, on pa z njeno.

angelina jolie, billy bob thornton | Avtor: Profimedia Profimedia


Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.