Brad v Črni gori kršil zakon

Foto: Žurnal24 Par že ima tri posvojene in tri biološke otroke. (Foto: Flynet/JLP)
Ko je slavni hollywoodski par Brangelina bival v Črni gori, se je moral otepati zasledovalcev. Pri tem pa je hote ali nehote naredil cestni prekršek.
Oglej si celoten članek

Brad Pitt in Angelina Jolie sta prejšnji teden v Črni gori upala, da bo njun obisk ostal neopažen. A seveda ni šlo brez pozornosti medijev in javnosti.

Čeprav so avtomobil, ki ga je vozil Brad, spremljale številne snemalne ekipe, se je hollywoodski igralec odločil, da bo prekršil prometne predpise. Tamkajšnja policija igralčevega prekrška, potem ko je nepravilno prehiteval, sicer ni obravnavala, tako tudi ni znano, ali bo slavni par iz Črne gore tudi dejansko dobil kazenski listek.

Televizija Atlas je zabeležila "divjo" vožnjo. S snemalno ekipo je sledila slavnemu paru, Brad pa nad njihovim početjem še zdaleč ni bil navdušen. Lepo jih je prosil, naj ju nehajo snemati in zasledovati, vse skupaj pa se mu je zdelo nevzdržno, je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.