Magazin > VIP
17 ogledov

Brad v Črni gori kršil zakon

Par že ima tri posvojene in tri biološke otroke. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Ko je slavni hollywoodski par Brangelina bival v Črni gori, se je moral otepati zasledovalcev. Pri tem pa je hote ali nehote naredil cestni prekršek.

Brad Pitt in Angelina Jolie sta prejšnji teden v Črni gori upala, da bo njun obisk ostal neopažen. A seveda ni šlo brez pozornosti medijev in javnosti.

Čeprav so avtomobil, ki ga je vozil Brad, spremljale številne snemalne ekipe, se je hollywoodski igralec odločil, da bo prekršil prometne predpise. Tamkajšnja policija igralčevega prekrška, potem ko je nepravilno prehiteval, sicer ni obravnavala, tako tudi ni znano, ali bo slavni par iz Črne gore tudi dejansko dobil kazenski listek.

Televizija Atlas je zabeležila "divjo" vožnjo. S snemalno ekipo je sledila slavnemu paru, Brad pa nad njihovim početjem še zdaleč ni bil navdušen. Lepo jih je prosil, naj ju nehajo snemati in zasledovati, vse skupaj pa se mu je zdelo nevzdržno, je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.