Brad zaljubljen v Kathryn?

Foto: Žurnal24 Brad naj bi Kathryn ljubkovalno klical Kitten (mucka) in Kit Kat. (Foto: Flynet/
Po govoricah, da si je Brad privoščil skok čez plot z mlado stevardeso, je v javnost prišla vest, da se je zagledal v soigralko.
Oglej si celoten članek

Kjer je dim, je tudi ogenj. Pravijo. In okoli ljubezni med Angelino Jolie in Bradom Pittom se že dalj časa zelo močno kadi.

Najprej so vrabčki s streh čivkali, da v Angelinini in Bradovi spalnici vlada tišina, nato pa je v medije prišla še govorica, da si je Brad privoščil mesene užitke z mlado stevardeso.

Sedaj pa naj bi se postavni igralec, ki je zaradi Angie zapustil Jennifer Aniston, zagledal v igralko Kathryn Morris, ki je po videzu popolno Angelinino nasprotje.

Morrisova, znana po seriji Cold Case, in Pitt sta se spoznala med snemanjem filma Moneyball in med njima naj bi se od strasti takoj zaiskrilo. Kot poročajo njuni sodelavci, je Kathryn Bradu popolnoma zmešala glavo in obratno. Ko si je moral Brad med snemanjem prizora sleči majico, je Kathryn globoko zavzdihnila in v trenutku prebledela. Oba igralca, ki se menda ves čas veselo in brez sramu spogledujeta, naj bi se še posebej veselila snemanj ljubezenskih prizorov. Te, tako pravijo, sta doslej speljala z odliko, kar je osrečilo režiserja, malo manj pa verjetno Angelino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.