Magazin > VIP
26 ogledov

Brad zaljubljen v Kathryn?

Brad naj bi Kathryn ljubkovalno klical Kitten (mucka) in Kit Kat. (Foto: Flynet/ Žurnal24 main
Po govoricah, da si je Brad privoščil skok čez plot z mlado stevardeso, je v javnost prišla vest, da se je zagledal v soigralko.

Kjer je dim, je tudi ogenj. Pravijo. In okoli ljubezni med Angelino Jolie in Bradom Pittom se že dalj časa zelo močno kadi.

Najprej so vrabčki s streh čivkali, da v Angelinini in Bradovi spalnici vlada tišina, nato pa je v medije prišla še govorica, da si je Brad privoščil mesene užitke z mlado stevardeso.

Sedaj pa naj bi se postavni igralec, ki je zaradi Angie zapustil Jennifer Aniston, zagledal v igralko Kathryn Morris, ki je po videzu popolno Angelinino nasprotje.

Morrisova, znana po seriji Cold Case, in Pitt sta se spoznala med snemanjem filma Moneyball in med njima naj bi se od strasti takoj zaiskrilo. Kot poročajo njuni sodelavci, je Kathryn Bradu popolnoma zmešala glavo in obratno. Ko si je moral Brad med snemanjem prizora sleči majico, je Kathryn globoko zavzdihnila in v trenutku prebledela. Oba igralca, ki se menda ves čas veselo in brez sramu spogledujeta, naj bi se še posebej veselila snemanj ljubezenskih prizorov. Te, tako pravijo, sta doslej speljala z odliko, kar je osrečilo režiserja, malo manj pa verjetno Angelino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.