Bradley Cooper besed Barbre Streisand ne bo vesel

Kritična do njegovega filmskega hita.
Oglej si celoten članek

Filmska legenda Barbra Streisand je pred nekaj dnevi povedala, da nanjo film Zvezda je rojena, ki ga je 2018 posnel Bradley Cooper, ni naredil večjega vtisa. 79-letnica, ki je zaigrala v tretjem remaku omenjena filma, in sicer ob Krisu Kristoffersonu, meni, da ideja za projektom ni bila prava. 

"Ko sem prvič slišala za novi remake, se je govorilo, da bosta v glavnih vlogah Will Smith in Beyonce. To se mi je zdelo zanimivo. Bilo bi drugače – drugačna glasba, integrirana igralca. To bi bila krasna ideja,“ je izjavila zvezdnica, ki je bila razočarana, ko je videla Cooperjev film z Lady Gaga v glavni vlogi. "Presenetilo me je, kako podoben je bil film mojemu iz leta 1976,“ je dejala in razložila, da je pričakovala, da bo Cooper zgodbo vsaj malo spremenil, tako kot jo je ona. "Pred mano je v drugem remaku nastopila Judy Garland, ki je v vlogi blestela. Pomislila sem: 'Moj bog, kako bom to izpeljala? Vlogo moram spremeniti. Postati moram pevka in avtorica, ki igra kitaro.'“

Cooperjev režijski prvenec je prejel oskarja in tudi več drugih nagrad, kar pa dive prav nič ne gane, saj pravi, da je bolj kot uspeh pomembna izvirnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.