Magazin > Film & Glasba & TV
3466 ogledov

Bradley Cooper besed Barbre Streisand ne bo vesel

zvezda je rojena
Kritična do njegovega filmskega hita.

Filmska legenda Barbra Streisand je pred nekaj dnevi povedala, da nanjo film Zvezda je rojena, ki ga je 2018 posnel Bradley Cooper, ni naredil večjega vtisa. 79-letnica, ki je zaigrala v tretjem remaku omenjena filma, in sicer ob Krisu Kristoffersonu, meni, da ideja za projektom ni bila prava. 

"Ko sem prvič slišala za novi remake, se je govorilo, da bosta v glavnih vlogah Will Smith in Beyonce. To se mi je zdelo zanimivo. Bilo bi drugače – drugačna glasba, integrirana igralca. To bi bila krasna ideja,“ je izjavila zvezdnica, ki je bila razočarana, ko je videla Cooperjev film z Lady Gaga v glavni vlogi. "Presenetilo me je, kako podoben je bil film mojemu iz leta 1976,“ je dejala in razložila, da je pričakovala, da bo Cooper zgodbo vsaj malo spremenil, tako kot jo je ona. "Pred mano je v drugem remaku nastopila Judy Garland, ki je v vlogi blestela. Pomislila sem: 'Moj bog, kako bom to izpeljala? Vlogo moram spremeniti. Postati moram pevka in avtorica, ki igra kitaro.'“

Cooperjev režijski prvenec je prejel oskarja in tudi več drugih nagrad, kar pa dive prav nič ne gane, saj pravi, da je bolj kot uspeh pomembna izvirnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.