Bradley in Irina le priznala, da je razmerja konec

Foto: Profimedia Irina Shayk Foto: Profimedia Irina Shayk Foto: Profimedia Irina Shayk Foto: Profimedia Irina Shayk
Je torej kriva Lady Gaga?
Oglej si celoten članek

Po več mesecih ugibanja, sta igralec Bradley Cooper (44) in manekenka Irina Shayk (33) priznala, da sta se razšla, poroča revija People. Par je bil skupaj štiri leta, v zvezi pa se jima je leta 2017 rodila hči Lea De Seine

Ugibanja so se začela, ko je Bradley skupaj z Lady Gaga začel promocijo filma Zvezda je rojena, katerega režiser je, pevka pa ima glavno vlogo. Film je letos prejel oskarja. Ravno na Oskarjih, kjer Cooperja prišla podpret tudi Irina, sta igralec in pevka izvedla glasbeni nastop, med katerim je bilo toliko erotičnega naboja, da bi bilo vse skupaj težko le zaigrano, kot so menili številni, čeprav je Gaga takrat povedala, da sta med nastopom le odigrala svoji vlogi iz filma. Tik pred Oskarji se je s svojim zaročencem razšla tudi Gaga, zato so namigovanja, da se je med igralcem in pevko morda stkalo več kot le prijateljstvo, povsem upravičena. 

Foto: Profimedia lady gaga, bradley cooper, irina shayk

Irino pa so te dni ujeli, kako je s kovčkom zapuščala hišo, v kateri sta živela z Bradleyem. Fotografije si lahko ogledate v galeriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.