Magazin > VIP
11875 ogledov

Bradley in Irina le priznala, da je razmerja konec

lady gaga, bradley cooper, irina shayk
1/4
Je torej kriva Lady Gaga?

Po več mesecih ugibanja, sta igralec Bradley Cooper (44) in manekenka Irina Shayk (33) priznala, da sta se razšla, poroča revija People. Par je bil skupaj štiri leta, v zvezi pa se jima je leta 2017 rodila hči Lea De Seine

Ugibanja so se začela, ko je Bradley skupaj z Lady Gaga začel promocijo filma Zvezda je rojena, katerega režiser je, pevka pa ima glavno vlogo. Film je letos prejel oskarja. Ravno na Oskarjih, kjer Cooperja prišla podpret tudi Irina, sta igralec in pevka izvedla glasbeni nastop, med katerim je bilo toliko erotičnega naboja, da bi bilo vse skupaj težko le zaigrano, kot so menili številni, čeprav je Gaga takrat povedala, da sta med nastopom le odigrala svoji vlogi iz filma. Tik pred Oskarji se je s svojim zaročencem razšla tudi Gaga, zato so namigovanja, da se je med igralcem in pevko morda stkalo več kot le prijateljstvo, povsem upravičena. 

lady gaga, bradley cooper, irina shayk | Avtor: Profimedia Profimedia

Irino pa so te dni ujeli, kako je s kovčkom zapuščala hišo, v kateri sta živela z Bradleyem. Fotografije si lahko ogledate v galeriji. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice