Magazin > VIP
24299 ogledov

Lady Gaga in Bradley Cooper: Gledalec ujel odziv Irine Shayk po njunem čutnem nastopu

lady gaga, bradley cooper, irina shayk
1/3
Nastop Lady Gaga in Bradleyja Cooperja še vedno odmeva.

Lady Gaga se je na letošnjih oskarjih razveselila kipca za najboljšo pesem – Shallow – ki jo je z Bradleyjem Cooperjem na odru tudi zapela. Njun nastop je bil tako čuten, tako intimen in poln globokih pogledov, da je marsikdo prepričan, da ju združuje več kot le prijateljstvo.



Sumljiva se zdita celo pevki Mel B, ki je po Oskarjih povedala, da ji je bilo zaradi Bradleyjeve zaročenke, Irine Shayk, nastop kar malce neprijetno gledati. "Želim verjeti, da je bilo vse le del nastopa, saj obstaja "žensko pravilo“. Upam, da je vse bilo le profesionalno,“ je povedala zvezdnica.

Irina Shayk je morala biti v zadnjih mesecih zelo potrpežljiva. Govorilo se je, da je njena zveza zaradi filma Zvezda je rojena na preizkušnji. Bradley je namreč z Lady Gaga preživljal skorajda več časa kot z njo. Pevkino hišo je zapuščal v zgodnjih jutranjih urah, kar naj bi šlo manekenki v nos. Kriza pa očitno ni bila globoka.



Da Irina na Lady Gaga ni prav nič ljubosumna, je bilo vsem jasno tudi včeraj. Bila je prva, ki je po nastopu navdušeno skočila na noge (v videu spodaj) in ena prvih, ki je Lady Gaga čestitala po prejemu nagrade.

Komentarjev 1
  • Avatar Pancynalla
    Pancynalla 00:27 27.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top