Magazin > Lepota & telo
1620 ogledov

Uspehi našega oblikovalca: Po Lady Gaga še Christian Louboutin

Peter Movrin Osebni arhiv
Peter Movrin je že precej znano ime tudi v svetovnem modnem merilu, saj uspehe niza tako med zvezdniškimi imeni kot tudi svetovno znanimi oblikovalci.

Peter Movrin je največji preboj na svetovno modno sceno zagotovo naredil s tem, ko se je v njegove ekstravagantne kreacije odela Lady Gaga, a oblikovalec ne spi na lovorikah, kar dokazuje tudi dejstvo, da ga je pred kratkim k sodelovanju povabil francoski prestižni modni gigant Christian Louboutin. "To se mi zdi tako velika čast, da so me poklicali k sodelovanju za to omejeno kolekcijo. Naslov je Run, Lubi, run in prijatelji me hecajo, da je inspired by (navdihnil op. a) Rožnik. Ekipa je bila super," skromno pove Movrin, ki se kot zunanji sodelavec trenutno ukvarja že z dvema novima projektoma.

lady gaga Magazin Lady Gaga, ni bilo prostora za spodnje hlačke?

A tudi z zvezdniškimi imeni še ni končal, po Lady Gaga, s katero še vedno sodeluje, je oblekel tudi Björk, Zaho Hadid, Anjo Rubik, M.i.o. in druge. In čeprav s svojimi kreacijami navdušuje, se tudi sam pusti navdušiti.  Stvari, dela in ljudje, ki ga ne pustijo hladnega so The Clock Christiana Marclaya, knjiga Rudi Gernreich, oblikovalki Natasa Cagalj in Paula Canovas del Vas, razstava v Moderni galeriji "Čas brez nedolžnosti. Novejše slikarstvo v Sloveniji" in en super čaj, pravi. 

Lady Gaga Super Bowl Šport Lady Gaga pred milijoni gledalcev

Komentarjev 2