Magazin > VIP
5209 ogledov

Drama pri Irini Shayk in Bradleyju Cooperju

bradley cooper
Zaradi te ženske se Irina Shayk počuti ogroženo.

Če gre verjeti novim govoricam iz Hollywooda, trenutno v zvezi igralca Bradleyja Cooperja in Irine Shayk škripa. Manekenka, ki je zvezdniku lani rodila hčerko, naj bi bila namreč ljubosumna, in to na Lady Gaga.

Pevka in igralec sta skupaj nastopila v filmu A Star is Born, ki ga je Cooper tudi režiral. Igrala sta ljubezenski par in če gre verjeti očividcem, je bilo kemijo med njima mogoče začutiti tudi po tem, ko so kamere ugasnile.

"Irina razume, da morata trenutno, tik pred lansiranjem filma, skupaj preživeti veliko časa. Neprimerno pa se ji zdi, da se videvata tudi, kadar ne delata na filmu, in to ob sumljivih urah,“ je povedal manekenkin prijatelj, ki je še dodal, da se lepotica počuti ogroženo. Bradley in Lady Gaga naj bi namreč ves svoj čas posvečala le skupnemu projektu. Cooper, ki je že pred leti povedal, da je velik oboževalec ekstravagantne pevke, naj bi pevkin studio in hišo zapuščal v zgodnjih jutranjih urah, poročajo. To bi verjetno zmotilo vsako žensko ...

Film A Star is Born govori o country pevcu Jacksonu Mainesu, ki v nekem baru spozna mlado pevko Ally in se vanjo zaljubi. Ko se začne njena kariera vzpenjati, pa v zvezi nastopijo težave.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.