Magazin > VIP
2586 ogledov

So na Grammyjih tekmovale, katera bo imela gršo?

Grammy
1/8
Modne kritike zvezdnice včeraj niso navdušile.

Bolj kot sama podelitev že 61. glasbenih nagrad grammy svet zanima, v kaj so se na enega največjih glasbenih večerov leta odele zvezdnice. Največ pozornosti je zagotovo vzbudila raperka Cardi B, ki se je ta večer sicer zapisala v zgodovino, saj je kot prva ženska izvajalka prejela nagrado za rap album leta.

JENNIFER LOPEZ Magazin J.Lo: Pri tej fotografiji se tudi njen bivši ni mogel vzdržati

Sinoči je na veliko slavila tudi Lady Gaga, ki ni pobrala le treh grammyjev, temveč je čez lužo osvojila tudi nagrado britanske filmske akademije BAFTA za najboljšo filmsko skladbo. Poznavalci napovedujejo, da ji oskar ne uide. Nagrado za album leta je prejela Kacey Musgraves - Golden Hour, pesem leta je posnel Childish Gambino - This Is America, novinka leta je postala Dua Lipa. Seznam vseh nagrajencev si poglejte TUKAJ.

Grammy | Avtor: Profimedia Profimedia

Bolj kot z nastopom je s svojo opravo presenetila tudi Jennifer Lopez, zaostajala pa ni niti resničnostna zvezdnica Kylie Jenner. Presenetljive oprave, ki so jih ameriški modni poznavalci dobesedno raztrgali, si poglejte v galeriji.

JENNIFER LOPEZ Magazin Bizarno: Jennifer Lopez tega res ne bi bilo treba
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice