Magazin > VIP
12155 ogledov

J.Lo: Pri tej fotografiji se tudi njen bivši ni mogel vzdržati

JENNIFER LOPEZ
Jennifer Lopez z leti vse bolj vroča …

Pevka in igralka Jennifer Lopez se na družbenem omrežju rada pohvali s svojo izklesano postavo. Pri 49. letih je videti zares fantastično. Lepotica se je sedaj lotila še posebnega 10-dnevnega izziva, med katerim ne sme jesti sladkorja in ogljikovih hidratov.
Na Instagramu je po devetih dnevih objavila seksi fotografijo, na kateri se lepo vidijo njene trebušne mišice in tudi mišičaste roke, ter napisala, da komaj čaka, deseti dan.

J.Lo je na posnetku tako vroča, da je pod njim komentar pustil celo njen bivši, glasbenik Sean Combs alias Diddy, s katerim je bil zvezdnica slabi dve leti v zvezi. "OMG (O, moj bog, op. avt.),“ je bil kratek zvezdnik. Odgovoril mu je Jenniferin sedanji partner, Alex Rodriguez. Napisal je: "Kakšen srečnež sem.“ S temi besedami je dal Combsu jasno vedeti, da je J.Lo v srečni zvezi.

Jennifer je pred kratkim povedala, da za svojo postavo gara. V fitnesu trenira trikrat na teden, poleg tega hodi še na jogo in ples. "Jennifer je kot vino. Starejša, kot je, bolje je videti. Lahko se zahvali svojim genom, najbolj pomembna pa je zdrava prehrana. Zelo je disciplinirana glede tega, kaj da v usta. Izogiba se alkoholu,“ je razkril njen fitnes trener David Kirsch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 9 and feelin’... like I can’t wait for Day 10. 😅 Who’s still with us? @arod #10DayChallenge #NoSugarNoCarbs @niyamasol #niyamasol #jloxniyamasol

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Komentarjev 5
  • satir 12:25 01.februar 2019.

    zajklja se nastavlja

  • Skipi 12:21 01.februar 2019.

    Uf...za 50 letnico.....uf......

  • jan75 11:43 01.februar 2019.

    Se pravi,starka cele dneve samo trenira in nič je,samo,da bi se kazala.Žalostno