Magazin > VIP
6693 ogledov

Tako je rojstni dan praznovala JLo

jennifer lopez
1/10
Jennifer Lopez je praznovala 49. rojstni dan.

Pevka in igralka Jennifer Lopez je 24. julija praznovala 49. rojstni dan. S staranjem se verjetno ne obremenjuje, saj ji nikoli ne bi pripisali, da bo prihodnje leto praznovala abrahama. JLo je namreč bolj fit kot marsikatera 20-letnica, za kar pridno gara v telovadnici.

Pevka je svoj dan "zalila“ na Bahamih, kjer je obkrožena z družino in prijatelji poplesavala na plaži, zjutraj pa so jo presenetili z zajtrkom v postelji.

Na rajskem otoku seveda ni manjkal zvezdničin novi partner, nekdanji igralec baseballa Alex Rodriguez, ki je lepotici čestital na družbenem omrežju. "Ko smo bili otroci, so bili rojstni dnevi razburljivi zaradi daril. Nov kij, novi plesni čevlji, morda nov CD (ja, star sem). Vidim, kako se je to za Jennifer spremenilo in kako je našla veselje v tem, da srečo deli z drugimi. Upam, da ti bomo danes lahko dali srečo, ki si jo kot nekdo, ki se 365 dni na leto razdaja najinim otrokom, družini in svetu, zaslužiš. Ljubim te,“ je zapisal.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.