Magazin > VIP
11015 ogledov

Po čutnem nastopu: Poglejte, kako slabe volje je po Oskarjih Irina Shayk

irina shayk
1/11
Irina Shayk Lady Gaga ne sledi več na družbenih omrežjih.

Na letošnjih Oskarjih je veliko prahu dvignil nastop Lady Gaga in Bradleyja Cooperja, ki sta skupaj zapela pesem Shallow iz filma Zvezda je rojena. Nastop je bil tako čuten, da so mnogi prepričani, da je med igralcem in pevko, ki se je pred kratkim razšla z zaročencem, preskočila iskrica.

lady gaga, bradley cooper, irina shayk Lady Gaga in Bradley Cooper Magazin Lady Gaga in Bradley Cooper: Gledalec ujel odziv Irine Shayk po njunem čutnem nastopu

Bradleyjeve zaročenke, Irine Shayk, nastop ni zmotil. Bila je prva, ki je skočila na noge in glasno zaploskala in tudi ena prvih, ki je Lady Gaga čestitala za oskarja. Lepotici pa so namigovanja, kot kaže, le prišla do živega. Brada in Irino so paparaci ujeli v avtomobilu in oba sta bila več kot očitno slabe volje. Irina se je pred fotografi poskušala celo skriti za torbico. Rusinja tudi dan pozneje ni bila nič bolje razpoložena. Nadirala je fotografe, ki so jo ujeli s hčerko Leo.

The Sun piše, da je v zvezi postavnega igralca po nastopu pošteno zaškripalo. Zanimivo je tudi to, tako The Sun, da je Irina Lady Gaga na družbenih omrežjih menda prenehala slediti že dan pred Oskarji.

Obstajajo pa tudi viri, ki pravijo, da nič od zapisanega ne drži in da je Irina več kot vesela, da je bil film Zvezda je rojena tako uspešen. "Ne pomilujte je. Ve, da je Bradleyjevo srce njeno,“ pravi vir.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.