Magazin > VIP
7109 ogledov

Kriv Cooper? Zato je Lady Gaga razdrla zaroko s Christianom Carinom

lady gaga, christian carino
Se je res zapletla z igralcem, ki ima družino?

Že pred podelitvijo oskarjev se je šušljalo, da se med glavnima igralcema filma Zvezda je rojena, Bradleyjem Cooperjem in Lady Gaga, nekaj plete. Govorice so bile po podelitvi še glasnejše, saj je bil njun glasbeni nastop zelo čuten, nekateri so bili mnenja, da je bil celo preveč intimen in skrajno neprimeren za nekoga, ki ima družino z drugo žensko. Spomnimo. Manekenka Irina Shayk je petje svojega zaročenca in očeta hčerke Lee spremljala iz prve vrste. Bila je prva, ki je skočila noge in ploskala, ko sta končala. Dekleti naj bi se zelo dobro razumeli, so povedali viri. Sumljivo pa je, da je Irina Lady Gaga prenehala slediti na Isntagramu, kar v današnjem času velja za kar velik pokazatelj naklonjenosti. To je lepa Rusinja storila še pred Oskraji, ravno v času, ko je pevka razdela zaroko s Christianom Carinom.

lady gaga, bradley cooper, irina shayk Lady Gaga in Bradley Cooper Magazin Lady Gaga in Bradley Cooper: Gledalec ujel odziv Irine Shayk po njunem čutnem nastopu

Je za to kriv Cooper? Ne, Lady Gaga naj bi se zanimala za drugega igralca. Vir je reviji Us Weekly povedal, da je Carino ljubosumen moški in da je konec zveze zahtevala pevka. "Christian se do nje proti koncu zveze ni več lepo obnašal, zato se je zatekla k Jeremyju Rennerju,“ je razkril vir.

Lady Gaga in Renner naj bi skupaj preživljala veliko časa, nista pa v zvezi, še pravijo viri.

Carino naj bi poskušal svojo zaročenko nadzorovati. Ves čas je hotel vedeti, kje je, in ves čas jo je bombardiral s sporočili. "Njeni prijatelji ga niso marali,“ je še dodal vir.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.