Bradleyjevi prijatelji imajo veliko srečo

Bradley Cooper svojega premoženja ne zapravlja za drage avtomobile in ure, ampak z denarjem raje pomaga svojim prijateljem.
Oglej si celoten članek

Bradley Cooper se, odkar je zaslovel s filmom Prekrokana noč, lahko pogaja za visoke honorarje, ki pa jih kljub temu ne meče skozi okno.

Zvezdnik sicer priznava, da je imel na začetku težave z upravljanjem svojih milijonov, a je na srečo ostal na realnih tleh. "Sprva se ne moreš poistovetiti z dejstvom, da imaš tako veliko denarja. Ne veš, za kaj naj ga zapraviš oziroma v kaj naj ga investiraš. Vem, da je to luksuz," je povedal Cooper in dodal, da ga bogastvo ni spremenilo. "Še vedno živim kot nomad, ki se seli z enega snemanja na drugo. Ne zbiram dragih avtomobilov in ne želim si kupiti zasebnega letala." Denar raje poklanja svojim prijateljem. "Z zaslužkom lahko pomagam nekaterim prijateljem pri odplačevanju dolgov in kreditov." Pohvalno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.