Magazin > VIP
26 ogledov

Bradleyjevi prijatelji imajo veliko srečo

Bradley Cooper svojega premoženja ne zapravlja za drage avtomobile in ure, ampak z denarjem raje pomaga svojim prijateljem.

Bradley Cooper se, odkar je zaslovel s filmom Prekrokana noč, lahko pogaja za visoke honorarje, ki pa jih kljub temu ne meče skozi okno.

Zvezdnik sicer priznava, da je imel na začetku težave z upravljanjem svojih milijonov, a je na srečo ostal na realnih tleh. "Sprva se ne moreš poistovetiti z dejstvom, da imaš tako veliko denarja. Ne veš, za kaj naj ga zapraviš oziroma v kaj naj ga investiraš. Vem, da je to luksuz," je povedal Cooper in dodal, da ga bogastvo ni spremenilo. "Še vedno živim kot nomad, ki se seli z enega snemanja na drugo. Ne zbiram dragih avtomobilov in ne želim si kupiti zasebnega letala." Denar raje poklanja svojim prijateljem. "Z zaslužkom lahko pomagam nekaterim prijateljem pri odplačevanju dolgov in kreditov." Pohvalno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.