Brata Valič delo v seriji dala prijateljem

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Serija Vse punce mojega brata je velik uspeh …
Oglej si celoten članek

Domen in Vid Valič trenutno blestita v seriji Vse punce mojega brata, ki jo predvajo na Voyu. Brata sta tudi scenarista serije, da je tako uspešna, pa gre verjetno zasluga tudi izbrani igralski ekipi. Valiča sta k sodelovanju namreč privabila številne igralce, s katerimi sta prijatelja še iz gimnazijskih let. Tako je v seriji njun najboljši prijatelj Mš (Sašo Weilgoni), ki ga brata poznata že od najstniških let, in ga tudi v resničnem življenju kličejo po tem vzdevku. 

"Res je, povabila sva vse bivše Vidove kolege iz Impro lige, veliko izmed njih je danes igralcev, kot na primer Rok Kunaver in Ajda Toman. Mša na primer tako dobro poznava, da sva vlogo z lahkoto pisala prav zanj. Podobno je bilo z Ajdo (Smrekar op. a.), s katero se poznava iz MGL in imava fantastično kemijo. To je tako, ko s prijateljico igraš, da sta par. Tudi vlogo Anje sva pisala z misijo na Ajdo," razkrije Domen.

Pravi, da sta serijo z Vidom ustvarila, ker sta se želela zabavati, temelji pa na njunih izkušnjah, željah in fantazijah. "Z Vidom sva v odraslem življenju res živela skupaj 6 let in v teh letih se je nabralo ogromno situacij, ki pa sva jih za serijo seveda napihnila," dodaja Domen in prvi, da v resničnem življenju nista tako črno bela lika kot v seriji, ko Domen prisega na monogamno zvezo, Vid pa leta s cveta na cvet: "V resnici sva si tukaj zelo podobna, oba iščeva lepo zgodbo. Vmes, ko se ena zgodba konča in preden najdeš novo, pa sva seveda spoznavala nekaj deklet." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.