Magazin > VIP
2278 ogledov

Brata Valič delo v seriji dala prijateljem

Domen Valič Instagram
Serija Vse punce mojega brata je velik uspeh …

Domen in Vid Valič trenutno blestita v seriji Vse punce mojega brata, ki jo predvajo na Voyu. Brata sta tudi scenarista serije, da je tako uspešna, pa gre verjetno zasluga tudi izbrani igralski ekipi. Valiča sta k sodelovanju namreč privabila številne igralce, s katerimi sta prijatelja še iz gimnazijskih let. Tako je v seriji njun najboljši prijatelj Mš (Sašo Weilgoni), ki ga brata poznata že od najstniških let, in ga tudi v resničnem življenju kličejo po tem vzdevku. 

"Res je, povabila sva vse bivše Vidove kolege iz Impro lige, veliko izmed njih je danes igralcev, kot na primer Rok Kunaver in Ajda Toman. Mša na primer tako dobro poznava, da sva vlogo z lahkoto pisala prav zanj. Podobno je bilo z Ajdo (Smrekar op. a.), s katero se poznava iz MGL in imava fantastično kemijo. To je tako, ko s prijateljico igraš, da sta par. Tudi vlogo Anje sva pisala z misijo na Ajdo," razkrije Domen.

Pravi, da sta serijo z Vidom ustvarila, ker sta se želela zabavati, temelji pa na njunih izkušnjah, željah in fantazijah. "Z Vidom sva v odraslem življenju res živela skupaj 6 let in v teh letih se je nabralo ogromno situacij, ki pa sva jih za serijo seveda napihnila," dodaja Domen in prvi, da v resničnem življenju nista tako črno bela lika kot v seriji, ko Domen prisega na monogamno zvezo, Vid pa leta s cveta na cvet: "V resnici sva si tukaj zelo podobna, oba iščeva lepo zgodbo. Vmes, ko se ena zgodba konča in preden najdeš novo, pa sva seveda spoznavala nekaj deklet." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vid Valič (@vidvalic)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice