Magazin > VIP
31904 ogledov

Zato je razpadla zadnja zveza Vida Valiča

Vid Valič Saša Despot
Vid Valič o svojem ljubezenskem življenju.

Če vas zanima ljubezensko življenje enega najuspešnejših komikov in voditeljev pri nas, Vida Valiča, si morate ogledati njegovo novo gledališko komedijo Tvoj bodoči bivši mož, s katero že osvaja kraje po vsej Sloveniji.

Valič je s komedijo, ki jo odlikujejo univerzalne teme, scenaristična presenečenja, žanrska raznolikost in obilje osebnih anekdot iz ljubezenskega življenja, očitno zadel žebljico na glavico, saj so bile že vse ogrevalne predstavah po Sloveniji razprodane. Za pokušino je tudi za naš portal odgovoril na nekaj vprašanj o svojem ljubezenskem življenju. Med drugim je razkril, kakšne poroke si želi.

Nobene bivše ne pogreša

Ste samski?
Boste morali priti na predstavo, da boste izvedeli odgovor na to vprašanje. (hudomušen smeh).

Zakaj se je končala vaša zadnja zveza?
Moja zadnja zveza se je končala, ker nisva bila prava drug za drugega. Imela sva preveč različnih pogledov na svet. Kljub temu sem vesel, da sva preživela toliko časa skupaj, saj menim, da so vse neuspele zveze dobre za nadgradnjo samega sebe.

Kako močna je vaša želja po poroki?
Glede na to, da sem to željo napisal v opis predstave, precejšnja!

Kakšne poroke si želite?
Na toplem, ob morju med tistimi, ki jih imam rad. Po obredu pa bomo poležavali na plaži, pijuckal dobro vino in kadili začimbe. Zdaj moram v Piranu samo še najti osamljeno plažo, po možnosti eno tako, kjer ni voajerskih drkačev.

Kakšni ste, ko ste zaljubljeni?
A je to 'tricky question'? Pač, zaljubljen sem!

Kakšen je za vas idealen ljubezenski odnos?
Tak, ki bo zdržal vse preizkuse in ovire življenja in tak, ki bo poln seksa.

Se je že kdaj zgodilo, da ste poskušali dekle osvojiti s humorjem, a se ji niste zdeli duhoviti?
Seveda. Rekla mi je, da nisem »natur smešen«. Je bila pa kljub temu, da ji moj sarkazem ni vedno ustrezal, eno leto z mano.

Vam prepoznavnost pomaga pri spoznavanju deklet ali je ovira?
Kakor kdaj. Je pa res, da ne morem trditi, da je moj uspeh ovira za karkoli se mi zgodi v življenju. Večinoma se mi zaradi prepoznavnosti dogajajo samo lepe stvari.

Zakaj je dandanes toliko ločitev? Ali v zakon vstopamo preveč naivno?
Nekateri zagotovo, mislim pa, da je dandanes toliko ločitev, ker ločitev ni več tak tabu kot je bila pred 40 ali 50 leti. Pa potrošniška mentaliteta je vedno močnejša. Ne ljubi se nam več popravljati stvari, ampak raje kupimo nove.

Ali katero od svojih nekdanjih deklet še vedno pogrešate?
Nobene. Mi je bilo lepo z vsako, s katero sem bil, vendar nobene ne pogrešam. Trenutno sem točno tam, kjer hočem biti.

Sta se z bratom Domnom že kdaj zaljubila v isto dekle?
A pevka Pink šteje? (smeh) Drugače pa ne. To bi bilo pa kar zoprno, ampak mislim, da se to ne bo zgodilo. Imava namreč različen okus.

Kaj je bila najbolj romantična stvar ki ste jo naredili za žensko?
Prepričal sem njeno mamo, da je varno, da gre z mano v Budimpešto. Bil sem star približno 20 let star, skratka, nezaupanja vreden, moja takratna punca se je zato bala, kako bo to srečanje potekalo. Na srečo sem izustil prave besede že takoj, ko mi je njena mama odprla vrata. Na presenečenje punce, sem mamo namreč nasmejal že na vhodu. Ne vem, če je to ravno najbolj romantična stvar, kar sem jih naredil, je pa lep spomin predvsem zato, ker sva se v Budimpešti imela zelo lepo. Niti ene znamenitosti nisva videla.

Kaj je bila najbolj romantična stvar, ki jo je ženska naredila za vas?
Zame je tvegala svoje življenje. To si bom za zmeraj zapomnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.