Magazin > VIP
5031 ogledov

Vid Valič o številu ljubimk: "Uf, sem se kar nagaral"

Vid Valič Arhiv predstave
"Hvala, ker prihajate," pravi Vid Valič.

Seks je nekaj, kar povezuje vse ljudi. Zaradi seksa obstajamo. Vendar je zanimivo, da vsak narod gleda na seks malce drugače. Kako pa seksamo Slovenci in Slovenke?
 
Vid Valič v svoji novi predstavi z naslovom Seks po slovensko govori o svojih seksualnih in aseksualnih anekdotah, ki jih je bilo za nekatere malo, za druge veliko, spet za tretje pa tam tam. Obenem pa pogleda na seks tudi bolj na široko. Kakšen je vpliv seksa na slovensko družbo, gospodarstvo, politiko in naše vsakdanje življenje? Zakaj nekateri moški pridržijo vrata samo njim privlačnim ženskam, druge pa ignorirajo? Zakaj nekatere ženske obtožijo spolnega nadlegovanja samo sodelavce, ki jim niso privlačni, ta luštni pa jim lahko reče, kar hoče? Ali res raje kupujemo cenene izdelke namesto kakovostnih samo zato, ker se ceneni promovirajo preko seksa? Ali res volimo politike, s katerimi bi radi spali? Kakšne so ženske mokre sanje? Kaj vse smo moški pripravljeni narediti za ženski orgazem?

"Seks je najlepši z nekom, ki ga imaš rad"
 

S koliko ženskami ste morali med rjuhe, da je predstava kredibilna?
Uf, sem se kar nagaral, ampak mislim, da je dovolj, da sem prebral raziskave in ankete ter da imam nekaj izkušenj. Še vedno pa sem mnenja, da je seks najlepši in najboljši z nekom, ki ga imaš rad in da so potem take izkušnje najbolj poučne.

Gre le za vaše izkušnje ali ste navdih črpali še kje drugje?
Obstaja veliko ankete in raziskav na to temo, kako seksamo Slovenci. Seveda pa sem izhajal tudi iz sebe in najbolj butastih, smešnih ter seksi prigod, ki so se mi zgodile.

Katera je najbolj smešna?
Jaz vedno rad rečem, da pridite raje na predstavo, pa boste izvedeli.

Kaj vas je najbolj presenetilo, ko ste raziskovali, kako seksamo Slovenke in Slovenci?
Preseneča me, da sta še vedno najbolj popularna položaja klasični misijonarski in ona zgoraj. Presenetilo me je tudi to, da je osemdeset odstotkov žensk že hlinilo orgazem. Škoda. Mislim, raje povejte fantom, kaj morajo naredit. In pa to, da samo tretjina žensk orgazem doživi med seksom. Kdaj pa ga potem doživite? Nekje na skrivaj?

Zakaj ste tokrat izbrali za temo svoje predstave seks, zdi se lahka tema, a še vedno nekako polna predsodkov?
Seks je po eni strani ena najbolj prežvečenih tem, v katero pa sem se želel bolj poglobiti in ne govoriti le nekaj na splošno. Verjamem v to, da bi se lahko o seksu bolj odprto pogovarjali in razbili te tabuje. Mislim, da bi bili tako srečnejši in bolj sproščeni. Zato sem tudi izbral tako temo za predstavo, da preko humorja poskušam sprostit ljudi in jih spodbudit, da se bodo več pogovarjali o svoji seksualnosti.

Kako torej seksamo Slovenci in Slovenke?
Kot narod radi seksamo. Po raziskavah naj bi povprečen seks trajal med 15 minut in pol ure, raziskave kažejo tudi, da večina naše države seksa vsak drugi ali tretji dan, seveda pa so tudi taki, ki vsak dan in tudi večkrat na dan. Če vas zanima v kateri regiji se največ seksa, pa spet vabljeni na predstavo. (smeh)

Se bo katera lahko prepoznala v vaši predstavi?
Upam, da se ne bo, ampak po vsej verjetnosti se bo.

Kako pa seksa Vid Valič?
Premalo. Zaradi življenja in zaradi vseh obveznosti, pa usklajevanja urnikov. Včasih si želim, da bi imel žensko, ki bi bila lahko ves čas z mano, ampak potem pa spet ne bi bil zadovoljen, ker bi se mi prej ali slej zdelo, da visi na meni. (smeh) V življenju je treba najti ravnotežje.

In s kom? Vemo, da ste bili v preteklosti zelo skrivnostni kar se tega tiče.
Nisem skrivnosten, se mi pa zdi, da to ni pomembno. No, ni pomembno za druge, zame seveda je. 

Komentarjev 4
  • Avatar Annasterra
    Annasterra 01:39 06.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • maresem 19:43 05.oktober 2019.

    Nehaj nakladat in začni enkrat normalno fukat... s k... in ne z jezikom.

  • jmc45218 17:44 05.oktober 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden. ------- >>>> www.WebWork3.Com

Sorodne novice